BUSINESS COACHING & TRAINING

Teamcoaching voor betere prestaties en meer werkgeluk!VIA TEAMCOACHING NAAR BETERE PRESTATIES EN MEER WERKGELUK!

Wat wil je bereiken met je team?

  • Rollen en verantwoordelijkheden herorganiseren volgens ieders talent en kracht
  • Meer engagement en betrokkenheid kweken
  • Communicatie verbeteren in functie van efficiëntie en effectiviteit
  • Vertrouwen verhogen zodat authenticiteit groeit
  • De bedrijfswaarden meer integreren in het gedrag van je teamleden
  • Conflicten aanpakken en veiligheid verhogen


Communicatie en vertrouwen verhogen bij Argenta

Tanja - gepassioneerde kantoorhoudster Argenta - "Merel kwam op een ideaal moment en legde heel snel op een speelse manier de pijnpunten van ons team bloot. Ze deed dit vanuit een toegankelijke, begripvolle en vooral gelijkwaardige attitude waardoor al mijn teamleden dit ook aanvaardde. Doordat de individuele werkpunten alsook de appreciaties op de harmoniekalender genoteerd worden, geeft dit de gelegenheid dat we er achteraf nog vaak naar refereren en dat vind ik heel waardevol."


Een blik op de bewezen methode die succes garandeert:

business coachingAnne - customer service teamleader Walki - : "Merel heeft een informele maar tegelijkertijd ook professionele stijl waardoor mensen zich op hun gemak voelen, los durven komen en zeggen wat ze willen zeggen zonder schrik!"Teamcoaching bij Argenta


COACHING VAN JOUW LEIDINGGEVENDEN

Hecht je veel belang aan vertrouwen, verbinding, gelijkwaardigheid, openheid en welzijn in jouw organisatie?

Dan ben je bij Merel aan het juiste adres. Via individuele coachingstrajecten ontmantelt ze empathisch maar raak elke leidinggevende zodat deze ook de waarden van de organisatie zelf uitdraagt. Van sturen naar coachen, van controle naar vertrouwen, van macht naar samenwerking.

Maar een derde van de leidinggevenden in België heeft een leiderschapsstijl die burn-out helpt te voorkomen. Dat blijkt na een bevraging bij werknemers door HR-dienstenbedrijf Securex en de KU Leuven.

Kwetsbaar leiderschap zorgt voor een hecht team en een gevoel van verbondenheid. In zo'n werksfeer voelen werknemers zich autonoom en zinvol, en kunnen ze zichzelf zijn. Dit soort leiderschap bevordert ook competenties waarbij medewerkers hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen.

In een individueel coachingstraject begeleidt Merel jouw leidinggevende en werkt de skills bij die bijdragen tot kwetsbaar leiderschap.

IK WIL ALS BEDRIJF GRAAG 'SERIEUS KRACHTIGE KWETSBARE LEIDERS!

BUSINESS COACHING


BUSINESS COACHING & TRAINING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x