Business coach Antwerpen

Op zoek naar een business coach in Antwerpen?

Welkom bij SerieuzeNeuzen! Onze coaching trajecten en teambuilding opdrachten zijn er voor mensen of organisaties die het volle potentieel uit zichzelf én uit anderen willen halen.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 0499 73 17 40

business coach Antwerpen

Business coaching voor organisaties in Antwerpen

Ben je op zoek naar een eenmalige business coach of een bedrijfscoach die je gedurende een langere periode bijstaat? Welkom bij SerieuzeNeuzen. Zowel onze teambuilding dagen als onze coaching trajecten zorgen voor medewerkers die:

 • Meer ownership opnemen
 • Met een verdraagzame, constructieve blik naar het anderszijn van een collega kijken
 • Meer open durven te zijn
 • Zich authentieker gedragen in hun functie, rol en interacties
 • Een grotere betrokkenheid voelen
 • Meer verbinding én dus geluk ervaren

Optie 1: Teambuilding dag

Tijdens de teambuilding dag worden teams gestimuleerd om te reflecteren over hun communicatie, de teamdynamieken en verbinding met elkaar. De thema's worden op een speelse manier aangebracht door business coach Merel. De kostprijs van een teambuilding dag met business coach in Antwerpen bedraagt €1.450 excl. BTW voor een groep van max. 10 deelnemers.

Ben je een vzw of een andere sociaal geëngageerde organisatie of is jouw team groter dan het maximum aantal deelnemers? Neem dan even contact op en we bekijken samen wat we kunnen doen!


Business coach Merel van SerieuzeNeuzen kwam op een ideaal moment en legde heel snel op een speelse manier de pijnpunten van ons team bloot. Ze deed dit vanuit een toegankelijke, begripvolle en vooral gelijkwaardige attitude waardoor al mijn teamleden dit ook aanvaardde. Doordat de individuele werkpunten alsook de appreciaties op de harmoniekalender genoteerd worden, geeft dit de gelegenheid dat we er achteraf nog vaak naar refereren en dat vind ik heel waardevol.

Tanja - gepassioneerde kantoorhoudster Argenta

business coach Antwerpen

Optie 2: Coaching traject

Tijdens een coaching traject - dat kan opgestart worden als natraject na een teambuilding dag - zetten we volop in op individuele coaching, gecombineerd met opvolg workshops in team. Bovendien krijgt elke deelnemer toegang tot een online leerplatform en een online groeiboek. Het coaching traject "Serieus Straffer" loopt over een periode van 9 maanden en de kostprijs bedraagt €2.200 excl. BTW per deelnemer.

De voordelen van een coaching traject met business coach

 1. Een coaching traject heeft meer impact en dus meer kans op een blijvende verandering.
 2. Je draagt als bedrijf bewust bij tot de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers.
 3. Je speelt preventief in op uitval of burn-out.
 4. Je stimuleert de verantwoordelijkheid van jouw werknemer.

Belangrijk: enkel voor bedrijven en werknemers die écht willen

We gaan enkel aan de slag met de mensen die willen! Ja, je leest het goed: Jouw investering is al van bij de start een verloren investering indien je werknemers niet overtuigd zijn. 

Wat moeten de "Serieus Straffe Werknemers" dan willen?

 • Nog meer hun eigen potentieel benutten 
 • Anderen een veilig gevoel geven zodat ze niet geremd worden in communicatie of gedrag
 • Meer of anders hun waarheid uiten 
 • Minder stress ervaren en dus meer werkgeluk

En wat moet een bedrijf willen?

 • Meer kwetsbaarheid inzetten als kracht
 • Beter inspelen op de verscheidenheid van het team in functie van efficiëntie
 • Team overlegmomenten efficiënter leiden

Merel heeft een informele maar tegelijkertijd ook professionele stijl, waardoor mensen zich op hun gemak voelen, los komen en zeggen wat ze willen zeggen zonder schrik.

Anne - Customer Service Teamleader Walki

Over SerieuzeNeuzen

SerieuzeNeuzen heeft een passie om verbinding te vergroten en doet dit steeds op creatieve wijze. Al onze producten worden gemaakt met aandacht voor lokale en sociale economie én met een hart voor duurzaamheid en dienen om groei te stimuleren. Onze coaching trajecten en teambuilding opdrachten zijn er voor mensen of organisaties die het volle potentieel uit zichzelf én uit anderen willen halen.

Wie zijn de SerieuzeNeuzers?

Merel is de creator van SerieuzeNeuzen en daarmee bedoelen we de denktank achter de producten, de gepassioneerde opener op teambuilding dagen en de stem die de business coaching richting geeft.

Davina vond vooral zin en betekenis tijdens haar burn-out in het handenwerk voor SerieuzeNeuzen (maar heeft nog veel meer talenten waar we nog van gaan horen) én is ook de partner van Merel.

Katrijn kan bij SerieuzeNeuzen haar grafische ei (lees: ongelooflijk talent) kwijt in de schoolvakanties én is de zus van Merel.

business coach Antwerpen

SerieuzeNeuzen | Business coach Antwerpen

Op zoek naar een business coach in Antwerpen?
Durf te openen en contacteer SerieuzeNeuzen voor een serieus straffe coaching!

SerieuzeNeuzen

Kantoorstraat 16
3190 Boortmeerbeek

0499 73 17 40
info@serieuzeneuzen.be

Ondernemingsnummer:
BE0544.289.467

Interesse in business coaching of organisatiecoaching? Volg de avonturen van SerieuzeNeuzen ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x