LOOPBAANCOACHING

DURF EENS SERIEUS NEUZEN IN JE LOOPBAAN ...

wie weet zorg je zélf voor de verandering die je wenstJIJ bepaalt het pad van je loopbaan!

Loopbaancoaching focust zich op werk en carrière of vragen ivm de loopbaan. Loopbaancoaching is een proces dat je stimuleert om na te denken over jezelf en loopbaan-keuzes te maken die passen bij wie je bent.

Thema's waar ik jouw perfecte compagnon de route ben:

Heroriëntatie

Het is belangrijk om vanuit een realistisch zelfbeeld je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, te (her)ontdekken wat je inspireert, motiveert en energie geeft. Hiermee kan je sturing geven aan je loopbaan in een richting die het beste bij jou past en daar help ik je graag bij.

Assertiviteit en communicatie

Soms zit je wel op je plek maar kom je te weinig tot je recht omdat je niet altijd de impact creëert die je wil creëren. Ik maak jou communicatief sterker en geef je de nodige middelen mee om méér gehoord,gezien en gewaardeerd te worden! Tijd om jouw stem terug te vinden!

Gezien al onze cellen elke 7 jaar vernieuwen en we dus meer transformeren dan we denken, ben ikzelf overtuigd dat élke mens elke 7 jaar ook op werkvlak een grondige evaluatie mag maken. Ik vind het fantastisch dat VDAB dit stimuleert door de mogelijkheid van loopbaancheques. Een klein kadootje voor jezelf met potentieel voor méér geluk, méér zingeving, méér talentenexpressie, méér rust en ik help je als loopbaancoach dat kadootje graag mee uitpakken!

Wat mag je verwachten met mij als COACH?

Ziener van mogelijkheden: ik zie jouw potentieel en zie het als mijn taak om dat potentieel zichtbaar te maken op elk moment in het traject.

Motivator-trainer: ook jij hebt in het leven wel eens een gids/supporter nodig om dat tikkeltje méér uit jouw potentieel te halen.

Liefdevolle confrontator: het is mijn job als coach om ten allertijde jou uit te dagen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gedachten, jouw gevoelens en jouw gedrag. Enkel op die manier kan je de verandering teweegbrengen die je wenst.Woon je in de regio Mechelen en omstreken en wil jij stappen zetten?

Contacteer me op +32 499 73 17 40 of mail naar info@serieuzeneuzen.be en dan maken we kennis!

Een kennismakingsgesprek houden we telefonisch of online. Coachen gaat door in de regio Mechelen - bij mooi weer neem ik je mee op wandel!

Woon je niet in mijn regio? Check dan hier welke WorkWise collega jou wél kan begeleiden.


onder mandaat van erkend loopbaancentrum WorkWise


LOOPBAANCOACHING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x