GEWELDLOZE COMMUNICATIE in Antwerpen

Op zoek naar coaching in geweldloze communicatie als ouder in Antwerpen?

Welkom bij SerieuzeNeuzen! Onze coaching trajecten en spellen zijn er voor ouders of organisaties die veiligheid en verbondenheid willen kweken door open communicatie.

schrijf je in het FREE WEBINAR✆ 0499 73 17 40

geweldloze communicatie in antwerpen

Geweldloze communicatie in antwerpen

Ben je op zoek naar coaching die jou ondersteunt in je ouderrol of een coachingstraject dat je gedurende drie maanden de basis van geweldloze communicatie leert en zoveel meer? Welkom bij SerieuzeNeuzen. Zowel onze individuele coachings als onze coachingtrajecten zorgen voor ouders die verlangen naar:

Optie 1: FREE WEBINAR

In de gratis webinar kan je ontdekken wat de basis is van geweldloos opvoeden als ouder. Dit is immers meer dan geweldloze communicatie alleen. Voor ouders in de omgeving van Antwerpen.


De GROOTSTE cadeau die we onze kinderen kunnen geven, is dat onze eigen verbale acties én zelfzorg als ouder hen maximaal ondersteunen in het groeien naar assertieve, zelfzekere en zelfbewuste individu's – zodat ze gewapend zijn om alle hindernissen die op hun levensweg zullen passeren met kracht aan te kunnen.

Merel - SerieuzeNeuzen

geweldloze communicatie in antwerpen

Optie 2: Online Coaching traject in antwerpen

Tijdens dit coachingstraject behandelen we gedurende 3 maanden 3 modules. De eerste module laat je als ouder vooral reflecteren over jezelf in je ouderrol maar ook in jouw ervaring die je hebt gehad in je eigen opvoeding. De eerste module noemt dus geweldloos denken. We onderzoeken jouw denken als ouder en zetten je zoveel mogelijk in je giraf. De tweede module gaat over geweloze communicatie. Ik leer je dat empathie en luisteren een belangrijke basis is om geweldoze communicatie te beheersen en daarnaast duiken we in het model van geweldloze communicatie en giraffentaal. De laatste module gaan we dieper in op geweldloos handelen. Ik leer je technieken om jezelf in rust te brengen om te verzekeren dat je geweldloze communicatie toepast. Na deze 3 maanden ben je gewapend om meer veiligheid en vertrouwen als ouder te geven aan je kinderen. Het spelbord zetten de dan in als oefentool.

Geweldoze Communicatie meer dan enkel geweldoos spreken

 1. We denken vooraleer we spreken. Bewustzijn van jouw gedachten is dus key.
 2. Elk van ons draagt patronen mee vanuit zijn eigen opvoeding, de impact hiervan kennen is belangrijk.
 3. Wat zijn de mogelijkheden als je merkt dat je in je jakhals zit en hoe krijg ik mezelf in giraffenmodus?
 4. Wees mild voor jezelf en vermijd het nastreven van 'perfect' ouderschap.

Belangrijk: enkel voor ouders die bewust in hun opvoedrol staan.

Sommige ouders reflecteren weinig over de impact van hun opvoeding, dat is prima maar deze ouders horen niet thuis in dit taject.

Wat houdt bewuste 'ouders' dan in?

 • Weten dat de manier van opvoeden een impact heeft op hun kinderen
 • Zijn nieuwsgierig naar wat ze doen en waarom ze dit doen
 • Willen hun opvoedingsstijl aanpassen ten voordele van hun kinderen 
 • Vinden 'groeien' een belangrijke waarde

En wat moeten ze voor hun kinderen willen?

 • Dat ze zich ten aller tijde durven uiten en hun eigen grenzen aangeven
 • Dat ze zelfstandig kunnen zijn en verantwoordelijkheid nemen
 • Dat ze leren luisteren naar hun eigen behoefte en die van een ander

Dit traject is veel meer dan ik had verwacht. Merel durft te openen en gaat inderdaad verder dan enkel het aanleren van geweldloze communicatie. Ik wist niet dat ik mezelf nog tegenhou als ouder door de ervaringen in mijn eigen opvoeding.

Melissa- Deelneemster traject

Over SerieuzeNeuzen

SerieuzeNeuzen heeft een passie om verbinding te vergroten en doet dit steeds op creatieve wijze. Al onze producten worden gemaakt met aandacht voor lokale en sociale economie én met een hart voor duurzaamheid en dienen om groei te stimuleren. Onze coaching trajecten en teambuilding opdrachten zijn er voor mensen of organisaties die het volle potentieel uit zichzelf én uit anderen willen halen.

Wie zijn de SerieuzeNeuzers?

Merel is de creator van SerieuzeNeuzen en daarmee bedoelen we de denktank achter de producten, de gepassioneerde opener op teambuilding dagen en de stem die de business coaching richting geeft.

Davina vond vooral zin en betekenis tijdens haar burn-out in het handenwerk voor SerieuzeNeuzen (maar heeft nog veel meer talenten waar we nog van gaan horen) én is ook de partner van Merel.

Katrijn kan bij SerieuzeNeuzen haar grafische ei (lees: ongelooflijk talent) kwijt in de schoolvakanties én is de zus van Merel.

business coach Antwerpen

SerieuzeNeuzen | Geweldloze communicatie voor ouders in Antwerpen

Op zoek naar coaching in Antwerpen?
Durf te openen en contacteer SerieuzeNeuzen voor een serieus straffe coaching!

SerieuzeNeuzen

Kantoorstraat 16
3190 Boortmeerbeek

0499 73 17 40
info@serieuzeneuzen.be

Ondernemingsnummer:
BE0544.289.467

Interesse in coaching of geweldloze communicatie? Volg de avonturen van SerieuzeNeuzen ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x