TEAMBUILDING

Teamcoaching voor betere prestaties en meer werkgeluk!VIA TEAMCOACHING NAAR BETERE PRESTATIES EN MEER WERKGELUK!

Wat wil je bereiken met je team?

  • Rollen en verantwoordelijkheden herorganiseren volgens ieders talent en kracht
  • Meer engagement en betrokkenheid kweken
  • Communicatie verbeteren in functie van efficiëntie en effectiviteit
  • Vertrouwen verhogen zodat authenticiteit groeit
  • De bedrijfswaarden meer integreren in het gedrag van je teamleden
  • Conflicten aanpakken en veiligheid verhogen


Communicatie en vertrouwen verhogen bij Argenta

Tanja - gepassioneerde kantoorhoudster Argenta - "Merel kwam op een ideaal moment en legde heel snel op een speelse manier de pijnpunten van ons team bloot. Ze deed dit vanuit een toegankelijke, begripvolle en vooral gelijkwaardige attitude waardoor al mijn teamleden dit ook aanvaardde. Doordat de individuele werkpunten alsook de appreciaties op de harmoniekalender genoteerd worden, geeft dit de gelegenheid dat we er achteraf nog vaak naar refereren en dat vind ik heel waardevol."

JAAAA DAT KAN ONS TEAM GEBRUIKEN!

Hoe pakken we dat aan?Anne - customer service teamleader Walki - : "Merel heeft een informele maar tegelijkertijd ook professionele stijl waardoor mensen zich op hun gemak voelen,los komen en zeggen wat ze willen zeggen zonder schrik!"Teamcoaching bij ArgentaMaar een derde van de leidinggevenden in België heeft een leiderschapsstijl die burn-out helpt te voorkomen. Dat blijkt na een bevraging bij werknemers door HR-dienstenbedrijf Securex en de KU Leuven.

Kwetsbaar leiderschap zorgt voor een hecht team en een gevoel van verbondenheid. In zo'n werksfeer voelen werknemers zich autonoom en zinvol, en kunnen ze zichzelf zijn. Dit soort leiderschap bevordert ook competenties waarbij medewerkers hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen.

In een individueel coachingstraject begeleidt Merel jouw leidinggevende en werkt de skills bij die bijdragen tot kwetsbaar leiderschap.

IK WIL ALS BEDRIJF GRAAG 'SERIEUS KWETSBARE LEIDERS'!

BEMIDDELING

WIJ ZOEKEN DRINGEND EEN BEMIDDELAAR VOOR OP HET WERK!VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan het ook voor groepen groter dan 10 personen?

Dat kàn alleen kunnen we dan onvoldoende inzoomen op de individuele verhouding alias teamdynamiek. In dat geval spelen we de methodiek uit om kwetsbaarheid te vergroten wat leidt tot meer vertrouwen in de groep.

Doen we dit best off-site of op de werkvloer?

Het doek dat we gebruiken is 5 op 5 meter, dus we hebben sowieso een ruimte nodig die groter is dan dat. Ervaring leert ons dat off-site altijd nog net iets beter werkt omdat medewerkers dan 'nog' beter even het werk kunnen loslaten. Indien je zelf geen plek kent, kunnen we steeds tips geven van lokaties waar SerieuzeNeuzen al is geweest of mee samenwerkt.

Moeten onze mensen sportief gekleed zijn voor deze teambuilding?

We gaan niet 'sporten' wel 'spelen' en dat spel zal vooral verbaal spel zijn. Dus je medewerkers mogen vooral aandoen waar ze zin in hebben.

In welke taal wordt de teambuilding gegeven?

Vandaag voorzien we de teambuilding in het Nederlands. We zijn echter actief bezig om ook vanaf 2023 meertalige SerieuzeNeuzers op te leiden zodat we deze in verscheidene talen kunnen aanbieden.

Hoe snel op voorhand moeten we boeken?

Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans is dat jouw datum nog vrij is. Niet twijfelen en ons gewoon onmiddellijk contacteren om teleurstelling te vermijden. Wie niet waagt, niet wint!

TEAMBUILDING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x