Bouwen aan je TEAM!

Waarom Serieus Neuzen in je organisatie?

Omdat er veel energie en efficiëntie verloren kan gaan door irritaties of onbegrip naar het ‘anders zijn’ van mekaar.

Omdat onze individualiteit gestegen is na Covid-tijden en we hierdoor eens te meer nood hebben aan een waardevolle, oprechte verbinding met elkaar.

Omdat er soms boven of onder de oppervlakte conflicten blijven leven in teams en hiermee verlies je heel wat kostbare tijd én geluk.

Omdat wanneer een werknemer zoveel mogelijk gewoon zichzelf kan zijn, hij zijn potentieel het best kan benutten en het meest tot zijn recht komt.

Omdat het zonde is dat een teambuilding vaak gewoon leuke activiteiten zijn (en opgelet: plezier moet er zeker zijn, maar noem het dan geen teambuilding ;)) en er zelden gekozen wordt voor een activiteit waar je écht bouwt aan je team.

Omdat een werknemer zélf mee verantwoordelijk is voor zijn werkgeluk en hier wil SerieuzeNeuzen een stimulator, een motivator, een bewustmaker en een “magiër” zijn.


Onze aanpak? Die bestaat uit 3 FACTOREN.

1. Eerst komen we SPELEN en REFLECTEREN met je team tijdens een teambuildingsdag met Merel en De Serieuze Neuzer (de methodiek) als facilitator.

2. Nadien kunnen de medewerkers de opgedane inzichten en verbindingen nog verder verdiepen door het NUTTIGEN van een individueel online traject in de 6 weken die daarop volgen (reken op 30 min/ week). 

3. Merel blijft ZORG dragen en kan ingezet worden als bemiddelaar moest er nadien terug een brug worden gebouwd tussen individuen die de verbinding even kwijt zijn.

Bouwen aan je TEAM!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x